PERSKINDOL ONDERSTEUND
SPORT EN SPORTERS

PERSKINDOL begon met sponsoring middels een gele Sports Med Case en gele jassen met de PERSKINDOL vlam voor sporttherapeuten van een professionele ijshockeyclub in Zwitserland. Tegenwoordig zijn zijn ze onmisbaar op de bank bij professionele sportclubs in Zwitserland.

PERSKINDOL sponsort al vele jaren (professionele) clubs, events en sporters.

In Nederland is PERSKINDOL officieel sponsor van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). PERSKINDOL en de KWBN hebben de handen ineen geslagen om de deelnemers van diverse wandeltochten te ondersteunen. Bij de tien grootste wandelevenementen van Nederland is PERSKINDOL aanwezig met een stand waar de wandelaars door masseurs behandeld kunnen worden met de producten van PERSKINDOL.

Of het nu een topsporter is die een record wilt verbreken of een sporter die een persoonlijke uitdaging aan wilt gaan: PERSKINDOL staat aan jouw kant.

EVENEMENTEN EN TEAMS, WELKE PERSKINDOL ONDERSTEUND

SPONSOR AANVRAGEN

Voor sponsoraanvragen kun je een e-mail sturen naar info@perskindol.nl. Vermeld daarin waarom je gesponsord wilt worden en wij sturen je zo snel mogelijk een reply! In veel gevallen kunnen we sponsoren met PERSKINDOL samples om je te ondersteunen.

Organiseer je een sport evenement en wil je graag PERSKINDOL proefmonsters om uit te kunnen delen aan de deelnemers van jouw event? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

PERSKINDOL TEAM

Het PERSKINDOL TEAM bestaat uit een groep van sportliefhebbers die sportevenementen ondersteunen.

We ondersteunen de grootste wandelevenementen in Nederland dankzij ons partnership met de KWBN door aanwezig te zijn met een stand waar de wandelaars door masseurs behandeld kunnen worden met de producten van PERSKINDOL. Daarnaast worden er proefmonsters van PERSKINDOL uitgedeeld tijdens de wandelevenementen.

Ook ondersteunen we de kleinere wandelevenementen. Organisaties van deze events kunnen voor alle deelnemers proefmonsters van PERSKINDOL gratis aanvragen.

In 2019 is PERSKINDOL bij de volgende officiële KWBN wandelevenementen aanwezig met een stand:

  • Venloop
  • Rode Kruis Bloesemtocht
  • Drie Provinciën Wandeltocht
  • Kippenloop
  • 4daagse Apeldoorn
  • Vierdaagse van Nijmegen
  • Heuvelland4daagse
  • Airborne Wandeltocht
  • Sallandse Wandel4daagse
  • Fjoertoer Egmond

Das Perskindol-Squad belebt Ihre Sportaktivitäten!

HET TEAM

Ieder sportevent verdient het beste…
Het Perskindol Team is ieder jaar aanwezig bij verschillende events. Zo hebben we een sponsorship met de KWBN (Koninklijke Wandel Bond Nederland) en zijn we aanwezig bij de grootste wandelevenementen van Nederland. Bij onder andere de Vierdaagse van Nijmegen en de Airbone Wandeltocht zijn we aanwezig met een stand waar de wandelaars door masseurs behandeld kunnen worden met de producten van Perskindol. Ook delen we tijdens deze events proefmonsters van Perskindol uit.

 

Buchen Sie Perskindol Squad für Ihren Sportevent
Werden Sie Mitglied des Perskindol-Sportsquads

Massages

Ben je door één van onze masseurs behandeld tijdens een wandelevenement? Dan ben je waarschijnlijk behandeld met PERSKINDOL Fluid of PERSKINDOL Thermo Hot Roll-On. Deze producten zijn verkrijgbaar bij onder andere Etos en bol.com. Voor een overzicht van alle verkooppunten kun je op de pagina met verkooppunten terecht.