Wij staan in vuur en vlam voor PERSKINDOL. Ons Zwitserse familiebedrijf kan, parallel aan de nichemarkt waarin we actief zijn, terugblikken op een succesverhaal dat al meer dan 20 jaar voortduurt. Onze vier specifieke assortimenten bieden het gemak van optimaal gebruik in elke specifieke situatie, of u nu atleet, fysiotherapeut of masseur  bent.
In de afgelopen jaren hebben we onze producten getest in de harde en veeleisende omgeving van de topsport, van waaruit we ze verder hebben ontwikkeld. De producten van PERSKINDOL worden op de markt gebracht door Vifor Pharma, partner van  ruim 40 Zwitserse sportteams – met name op het terrein van voetbal, ijshockey en unihockey, maar ook volleybal, basketbal en handbal.
Aan onze betrokkenheid bij sport en sponsoring hebben we inmiddels meer dan 10 jaar ervaring te danken, die wij inzetten voor de ontwikkeling van nieuwe producten. Er worden dan ook steeds weer nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment van PERSKINDOL.
De producten van PERSKINDOL worden vervaardigd door Trichema AG in Baar en Vifor Pharma in Villars-sur-Glâne. Ze worden op de markt gebracht door Vifor Pharma.