De filosofie achter onze producten    

We hebben maar één echte passie: verzorgen van spieren en gewrichten  met de geconcentreerde kracht van  werkstoffen  uit de natuur. Dit is de motor achter al onze acties. Onze nauwe samenwerking  met diverse disciplines in de topsport stelt ons in staat steeds weer nieuwe kennis en inzichten te verwerven.

Alle producten van PERSKINDOL worden vervaardigd vanuit een vetvrije basisstof. Ze dringen snel in de huid zonder een vette laag achter te laten, terwijl de huid vrij kan blijven ademen. Uitzonderingen op de vetvrije basisstof zijn Active Bad en Relax Oil, die milde moisturizers voor de huid bevatten. Vanaf nu heeft PERSKINDOL een geschikt product voor elke situatie. Voor uw gemak hebben de verschillende toepassingen allemaal een andere kleur. Meer informatie over onze producten is te vinden in de rubriek Producten; u kunt u ook laten adviseren door uw apotheker of drogist.


PERSKINDOL  Active    

Perskindol Active heeft een tweevoudige invloed; koelt eerst voor een aangename verzachting en verwarmt hierna met een intensieve doorbloeding.  Ter  behandeling van spieren na en bij de  sport, op het werk en in het dagelijks leven. Voor herstel van de spieren na fysieke inspanning en  ook voor warming-up voor sport.    

Zoom: yellow_active_line.jpg

PERSKINDOL Cool

Voor het herstel bij sportblessures en bij belaste en gevoelige spieren na het sporten of andere fysieke inspanningen.  Perskindol Cool heeft een verkoelende invloed, is verzachtend en ondersteunt een snel herstel.  De basis is goede voeding en voldoende training.    

Zoom: blue_cool_line.jpg

PERSKINDOL Relax

Vooral geschikt voor massage en  bevordert zachtjes de bloedsomloop, met een ontspannende en verfrissende  invloed.

Zoom: green_relax_line.jpg