Last van rug-, nek- of schouderpijn?

Blijf niet te lang lopen met zeurende pijn en ga op zoek naar de beste oplossing.

AANHOUDENDE RUGPIJN

Wat veroorzaakt spierpijn?

Rugpijn wordt over het algemeen veroorzaakt door overbelasting door een verkeerde houding of beweging. Dat kan dus zowel een inactieve, verkeerde houding zijn, maar ook een verkeerde beweging tijdens een sportieve activiteit.

Meest voorkomende rugpijn

Maar liefst 50% van de mensen heeft wel een last van rugpijn, voornamelijk in de onderrug, tussen de onderste ribben en het stuitje. Pijn in de bovenrug zit vaak tussen de schouderbladen en komt veel voor bij mensen met een kantoorbaan.

STIJVE NEK

Hoe herken je een stijve nek?

Als je nek stijf is dan zitten de nekspieren vast, dit komt meestal door een verkeerde slaap- of werkhouding. Tijdens het draaien en buigen van je nek merk je dat het minder soepel gaat en een zeurende pijn geeft.

Hoe lang blijft een stijve nek?

Over het algemeen houdt de pijn bij een stijve nek twee dagen aan, maar dit komt soms ook tot een week duren. De pijn kan ook uitstralen naar de schouders of naar het hoofd, waarbij je ook hoofdpijn kunt krijgen. 

GEÏRRITEERDE SCHOUDER

Wat veroorzaakt schouderpijn?

Pijn in de schouder is veelvoorkomend omdat het een gewricht is met veel verschillende spieren. De schouder zelf, het schoudergewricht, de bovenarm en de schouderspieren en -pezen zijn erg gevoelig voor schade en daarom ook voor pijn.

Soorten schouderpijn

Verschillende pijnen in de schouder kunnen onder andere ontstaan door ontstekingen in de pezen, een slijmbeursontsteking, beklemde zenuwen of een uitstralende nekpijn. 

EFFECTIEVE BEHANDELING

Het doelmatig behandelen van pijn in de schouder, nek en rug behoeft een vergelijkbare behandeling. Stijfheid van de spieren of gewrichten kan met een verwarmende gel worden ingesmeerd om het losser te maken. Het loskrijgen van de spieren kan direct de pijn verlichten en daarnaast kan dit de genezing bevorderen. Apotheken en drogisterijen raden daarom al meer dan dertig jaar Perskindol Hot aan voor een snelle en doeltreffende werking. Direct minder last en een versnelde genezing van de geïrriteerde plek.

Gel, Pflaster und Spray bei Arthrose und ArthritisONTDEK DE PRODUCTEN

PERSKINDOL is o.a. verkrijgbaar bij:

Verkooppunt Perskindol - bol.com  Verkooppunt Pereskindol - Etos

ROLL-ON (NIEUW)

Voor kleine pijnlijke delen van het lichaam, ideaal voor massages.

Schmerzgel für Rücken und Nacken

WERKZAAMHEID

PERSKINDOL HOT Patch, Gel en Roll-On verwarmt, verlicht pijn en bevordert de genezing.

VERDRAAGZAAMHEID

PERSKINDOL Hot producten bevatten essentiële oliën, worden zeer goed verdragen en zijn geschikt voor kort of langdurig gebruik.

GEBRUIKERSCOMFORT

De verschillende formaten zorgen ervoor dat je de producten eenvoudig onder alle omstandigheden aan kunt brengen, of het nu voor dagelijks of sportief gebruik is. De formule dringt snel door en laat geen vette laag achter.